Colecții de culori

Cataloagele, paletarele profesionale, mostrele si panourile de culori sunt un instrument vital în realizarea oricărui proiect ce necesită materialele de finisaje în Construcții.

Compania noastră vine în ajutorul dumneavoastră cu un portofoliu variat de cataloage şi paletare profesionale, realizate de echipa de arhitecţi, designeri şi experți în coloristică de la FarbDesign Studio din Ober-Ramstadt, Germania dar și de specialiștii Caparol din România.

Broșuri cu mostre reale

Catalog Caparol cu tehnici decorative de efect

Caparol vă recomandă în acest catalog 8 tehnici decorative de efect cu mostre reale, și detalii tehnice explicative privind modul lor de aplicare:

 • Crystal Effekt, Antique Efekt, Rost Effekt, Vintage Effekt
 • Art Nobile, Arte Dolce, Arte Velvet
 • Stucco Eleganza

Broșura Art Nobile

Art Nobile este o vopsea cu effect metalizat și adaos de nisip de cuarț pentru decorarea pereților interiori care datorită aspectului unic și deosebit de elegant, se poate folosi atât în mediul privat dar și în mediul Business.

Broșura prezintă peste 96 de nuanțe de culori cât și indicații privind modul de aplicare.


Broșura StuccoDecor DI PERLA

StuccoDecor DI PERLA este o nouă tehnică de șpaclu pentru realizarea unor concepte decorative de înaltă calitate, la interior.

Pe lângă detaliile tehnice de aplicare, broșura prezintă o selecție de 84 de nuanțe.


Broșura Capaver

Capaver este o gamă de tapete decorative cu inserție de fibră de sticlă.
Broșura prezintă 21 de mostre de tapete în format A4 de diferite modele care în combinație cu nuanța potrivită oferă un aspect special și unic pereților, pentru interior.


Paletare

Paletar culori în Trend 2019 – Caparol Unikat #3
 • Cele mai noi culori în trend într-un paletar compact pentru consiliere.
 • Pagini complet colorate conținând toate cele 30 de culori în trend, ordonate în trei lumi ale culorilor .
 • Format (L x H) :  cca. 5 x 15,2 cm

Caiet de proiectare a culorilor Caparol Unikat #3

Însoțitorul tău inteligent! Totul este concentrat în noul caiet de proiectare Caparol UNIKAT # 3: cele mai recente tendințe de culoare, combinații, exemple de obiecte și multe altele. De asemenea, oferă spațiu pentru propriile proiecte, gânduri și idei pe 75 de pagini pentru notițe. Formatul este ales astfel încât să îl aveți întotdeauna cu dvs.

 • Format (L x H): aproximativ 14,8 x 21 cm, coperți tari, 130 pagini

Paletar Caparol 3D-System PLUS

Gama de culori 3D-System PLUS este colecția cea mai mare de nuanțe pentru designul de interior și pentru fațade. Paletarul conține 1.368 de nuanțe, foarte variate din toate gamele de culori, multe nuanțe luminoase și nuanțe de lac, printre care amintim:

 • 18 nuanțe de alb
 • 6 culori albe cu luminozitate maximă
 • 48 nuanțe de gri
 • 1.218 nuanțe grupate în 45 de familii de culori
 • 66 tonuri de lac
 • 12 nuanțe metalice acrilice

Organizarea paletarului asigură selectarea ușoară, rapidă și precisă a culorilor.


Paletar CaparolColor Compact

Noul paletar CaparolColor Compact, complet revizuit, include acum un total de 210 de nuanțe pentru selectarea rapidă și ușoară a culorilor. În plus față de nuanțele clasice care sunt adesea folosite, paletarul se extinde cu 12 noi nuanțe.


Paletar Weiss (nuanțe de alb)

Pentru a fi în trend, și a realiza nuanțe sensibile pentru interior, Caparol a realizat un paletar care prezintă diferite nuanțe de alb. Este o colecție de 25 de nuanțe prezentate pe 5 grupe de culori: nuanțe neutre de alb, nuanțe calde de alb, nuanțe rose de alb, nuanțe crem de alb și nuanțe fresh de alb.


Paletar Caparol Glanzgrad

Noul paletar cuprinde cinci grade diferite de luciu în domeniul acoperirilor arhitecturale și patru grade diferite de luciu în aria acoperirilor de dispersie. Cu acest paletar clienții pot vizualiza imediat diferitele grade de luciu pentru a-și alege produsul dorit.  


Paletar Capadecor® Calcino Romantico

Acest paletar prezintă nuanțe al unei tehnici decorative bazat pe minerale de netezire a suprafețelor de piatră autentice. Tehnicile de netezire bazate pe tehnica vopselei au o tradiție îndelungată în artizanat, convingând cu o estetică simplă și elegantă. Paletarul Calcino Romantico prezintă în acest scop șase familii de culori armonioase bazându-se pe imitarea rocii naturale: beton/granit, calcar, travertin, dolomit, onix, gresie naturală.


Paletar Capadecor® Effekt

Colecția de culori Capadecor® Effekt prezintă acoperiri cu efecte și pigmenți pentru pereți speciali. Paletarul ne introduce în patru lumi incitante, fiecare dintre acestea inspiră culori, suprafețe și efecte extraordinare pentru pereți, printr-un aspect fascinant și distinctiv: Nude Simplicity, Urban Spirit, Pure Elegance și Pearl Passion.


Paletar Carbon-Edition A1

Colecție prezintă de peste 500 de culori pentru vopsele de fațadă, extrase din colecția 3D-System plus, fiind selectate exclusiv nuanțele realizate cu pigmenți anorganici, care împreună cu vopseaua CarboSil Fassadenfarbe asigură cea mai ridicată clasă privind rezistența culorii la decolorare UV (fotostabilitate clasa A1).


Paletar Buntsteinputz

Caparol Buntsteinputz este o tencuială din piatră naturală pe bază de dispersie de răşini sintetice pentru acoperiri decorative de interior şi exterior. Aceasta este folosită pentru acoperiri decorative de exterior şi interior ale soclurilor de faţadă, ale stâlpilor, ale holurilor, ale foaierelor, ale cadrelor de ferestre şi uşilor.
Paletarul Buntsteinputz prezintă 15 mostre de culoare.

 


Paletar pentru lacuri - Caparol LackChamp

Colecție de culori pentru întreaga gamă de lacuri Capacryl și Capalac. Cuprinde toate tonurile de culori RAL, culori metalizate și perlate.


Paletar AquaLasur+

Lemnul necesită protecție – mai ales la exterior – unde sub influența intemperiilor este intens solicitat. Lazurile Caparol sunt compatibile cu toate tipurile de lemn și sunt prezentate în Paletarul Aqualasur+ în 13 culori distincte. 


Paletar Capadur „Natürlich Inspiriert“

Paletarul de culori Natürlich Inspiriert sunt reprezentate pe mostre reale de lemn care prezintă familiile Capadur GreyWood și SilverStyle. Nuanțele Capadur GreyWood scot în evidență nuanțele de gri ale lemnului natural, iar cele de Capadur SylverStyle sunt nuanțe metalizate care dau lemnului un aspect nobil. Toate nuanțele sunt originale și sunt realizate pe placaj de frasin.


Paletar Capadur Lasuren

Lemnul are nevoie de cea mai bună protecție – este material natural care se folosește în construcții, care e solitat și expus la intemperii, în mod special la exterior. Paletarul de lazuri și vopsele pentru lemn, prezintă toate culorile standard din gama de produse Capadur. Toate cele 30 de nuanțe sunt originale și sunt realizate pe placaj.


Paletar Histolith

Paletarul de culori Histolith a fost dezvoltat special pentru restaurarea și reabilitarea clădirilor istorice. Toate nuanțele sunt rezistente la decolorarea UV, fiind realizate exclusiv cu pigmenți minerali.


Paletar FloorColor Plus

Aceasta colecție include o gamă largă de culori pentru pardoseli completate printr-un design atractiv de chipsuri colorate. Colecția include și modelele disponibile pentru sistemele decorative: ArteFloor-System, Multicolor-System și StoneColor-System.


Paletar Disboroof 408

Paletarul cuprinde un număr de 14 nuanțe specifice pentru acoperiș, împreuna cu filme transparente cu modele de țiglă care suprapuse redau aspectul global al unui acoperiș.


Panouri cu mostre

Panou Tencuieli Decorative ProjectPutz

Panoul prezintă 10 nuanțe ale Tencuielilor colorate Caparol Project Putz R20, pentru fațade. Nuanțele sunt cele mai des folosite în piața de construcții, iar panoul este un intrument util în prezentarea culorilor atât pe perete cât și la raft unde sunt expuse produsele.

Nuanțe recomandate:

 • Mandarin
 • Cognac
 • Mais
 • Aprikose
 • Muskat
 • Terra
 • Marone
 • Amazonas
 • Granat
 • Madeira

Panou Universal Color

Panoul prezintă 24 de nuanțe de culoare pentru vopseaua de interior gata colorată Universal Color.


Panou Color Essenz

Pigmenții Color Essenz sunt niște pigmenți superconcentrați care se pot folosi atât la vopselele lavabile de interior cât și la cele de exterior. Panoul prezintă 96 de nuanțe care se pot obține amestecând diferiți pigmenți cu vopsele de diferite litraje (2.5 lt, 5 lt, 9 lt) urmând ghidul practic pentru realizarea colorării.   


Panou Caparol AquaLasur+

Caparol Aqua Lasur+ este o lazură ecologică premium 3 în 1 pentru protecția și întreținerea lemnului. Panoul prezintă cele 13 nuanțe care se regăsesc și în paletar, dar poate avea o expunere mai bună la raft sau pe perete.

 • Abanos
 • Palisandru
 • Merbau
 • Cireș
 • Tec
 • Nuc
 • Mahon
 • Alună
 • Stejar
 • Pin
 • Natur
 • Verde
 • Alb

 


Diverse

Mostră Polistiren Dalmatina

Cubul de Dalmatina 10x10 cm este un instrument util pentru beneficiarul care dorește să vadă mai bine structura si compoziția produsului. Polistirenul expandat Dalmatina oferă o termoizolare cu 15% mai eficientă decât plăcile de polistiren obișnuite.  


KIT accesorii pentru sistemele de termoizolație Caparol

Kitul de prezentare al accesoriilor folosite în sistemele de termoizolație Caparol prezintă toate accesoriile necesare care se folosesc în termoizolarea unei clădiri. Pe lângă acestea acest kit cuprinde și Broșura de Accesorii pentru sistemele de termozilație Caparol care prezintă atât detalii tehnice ale acestor accesorii, cât și avantajele folosirii lor.