Trend 2023

Noi combinații de nuanțe

Capitolul 2

Mai multă stare de spirit, mai mult sentiment! Ce se potrivește camerei, mobilierului și preferințelor personale? În acest capitol, prezentăm cele opt noi armonii cromatice 2023 - și arătăm cât de diferit pot modela camerele. Funcția unei încăperi joacă, de asemenea, un rol: Într-o cameră de zi, ceea ce contează înainte de toate este să te simți bine. În hol, poate fi un pic mai îndrăzneț, pentru că nu petreceți mult timp aici. În birou, în schimb, este nevoie de concentrare. Și baia? Să sperăm că vă pune într-o stare de bună dispoziție!

Combinațiile la modă din camere

Centrul fiecărei case - camera de zi.

O încăpere cu multe funcții și o sarcină deosebit de importantă: răspândirea unei atmosfere de bun-simț la nesfârșit! Patru dintre cele opt armonii cromatice ale noastre arată aici cât de diferit poate apărea aceeași cameră și cât de divers poate fi amenajată. De la calm și discret la stimulant și plin de putere...

Bine ați venit acasă:

Zona de intrare în diferite ținute - de la très chic la foarte confortabil, fiecare stare de spirit are propriul farmec. INTRAȚI! Prima impresie șic: uneori se simte ca o îmbrățișare caldă, alteori este o declarație elegantă.

Lucrare concentrată în patru versiuni:

De la #1 COOL la #4 SMART până la #3 NOBLE – în diferite variante de culori

Un bun început de zi, în funcție de preferințele personale:

Cu contraste puternice sau foarte echilibrate.

O ARMONIE DE CULORI, PATRU CAMERE, MULTE POSIBILITĂȚI!

Exemplul cu #1 COOL: Fiecare cameră funcționează pe cont propriu și totuși totul se potrivește pentru a forma un întreg.