Trend 2021

CULORI ÎN TREND PRIVITE DIN CELE MAI FRUMOASE PERSPECTIVE

„UNIKAT#4.1 Impulse”  demonstrează impresionant conlucrarea dintre coloristică și produs. Pentru prima oară sunt prezente și patru vopsele de interior premium din portofoliul Caparol: Indeko-plus, CapaSilan, PremiumColor și PremiumClean formează coloana vertebrală a transpunerilor lumilor culorilor. Cele patru produse pentru spațiul interior în atenție sunt prezentate în spiritul trendului și se îngrijesc pentru o configurare modernă a peretelui care acoperă aproape toate pretențiile.

Cu Indeko-plus Caparol oferă breslei zugravilor o nouă generație din domeniul vopselelor de interior: allrounderul premium este alegerea ideală dacă vorbim despre realizarea de acoperiri în trend, de înaltă calitate, a peretelui și tavanului – fie în uzualul alb strălucitor sau fin nuanțat, de ex. în nuanța 3D Siena 50. Indeko-plus impresionează prin aplicarea plăcută și eficientă, o capacitate de acoperire înaltă și o economicitate fără egal. Pe lângă toate aceste avantaje, vopseaua de interior convinge și la capitolele mediu și sănătate. Datorită rețetei fără solvenți, fără plastifianți și fără conservanți contribuie la un climat optim în încăpere, deținând totodată și marcajul „Adecvat pentru cei alergici”.

Neobișnuita strălucire a culorii o deosebește pe PremiumColor de vopselele de interior uzuale, făcând-o astfel un produs indispensabil pentru configurarea în trend a pereților. Responsabilă pentru asta este rețeta specială, bazată pe fileri sintetici. În plus, PremiumColor este deosebit de rezistentă: chiar și în cazul nuanțelor coloristice intense, vopseaua de interior întărită cu fibre de carbon se îngrijește de o duritate extremă a suprafeței care, astfel, este de departe mai stabilă împotriva efectului de scriere, până acum inevitabil pentru vopselele mate. Rezistența la mijloacele de dezinfectare precum și rețeta cu emisii minime, fără solvenți și fără plastifianți, rotunjesc proprietățile pozitive ale acestei vopsele de interior.

Atunci când suprafețe mari ale pereților sau tavanelor trebuie să fie vopsite fără dungi și în nuanțe coloristice deschise, CapaSilan este soluția optimă: vopseaua de interior facilitează suprafețe fără urme de suprapunere, chiar și în condiții nefavorabile extreme de lumină. Mulțumită timpului de găleată sensibil prelungit al CapaSilan, utilizatorii au certitudinea unui rezultat bun până la ultima fază de lucru. Astfel, chiar și sub perfida lumină tangențială se poate obține o suprafață perfectă, fără dungi, de un mat nobil. Pe lângă acestea, CapaSilan convinge prin matul său extrem, un înalt grad de alb și pentru remarcabila sa capacitate de remediere.

Fie în albul clasic, fie in nuanța stilată, decentă, a nuanței în trend 3D Magma 55 – PremiumClean este soluția profesională pentru acoperiri, foarte ușor curățabile și insensibile la murdărie, ale pereților și tavanelor pe toate tipurile de suprafețe de la interior și se pretează excelent pentru utilizarea în încăperi cu cerințe igienice ridicate. Vopseaua premium de interior se îngrijește de suprafețe curate, durabile și face posibil, în același timp, un design contemporan și  modern al pereților. Astfel, se pot realiza suprafețe mate de înaltă calitate, fără compromisuri în ceea ce privește capacitatea de curățare. Principiul capacității de curățare se bazează pe o combinație specială dintre aditivi și fileri, care sunt puse optim în concordanță între ele.

Sistemul pentru pereți interiori Caparol 4+1

Cele patru produse Caparol în atenție au un lucru comun: cu ajutorul lor spațiile interioare se pot transforma în lumi ale culorilor briliante, care afirmă un design modern. Moderne și pe deplin în trend sunt și suprafețele netede ale tavanelor și pereților de la interior. Cui dorește să aplice nuanțele în trend ale anului 2021 pe suprafețe perfect netede, aceluia Caparol îi oferă prin sistemul de pereți interiori 4+1 un pachet complet, lipsit de griji, pentru designul modern al pereților.