Caparol Center

Misiunea asumata a companiei DAW BENȚA este ca prin gama de produse reunite sub brandul CAPAROL să se asigure că întotdeauna oamenii se simt mult mai confortabil și în siguranță în spațiile în care locuiesc sau își desfășoară activitatea.

Urmărind constant și coerent acest țel, sub denumirea de Centre Caparol au fost realizate în mai multe orașe din țară spații specializate, în care utilizatori și beneficiari ai materialelor de finisaj și decorare, pot să identifice cele mai potrivite soluții pentru lucrările în care sunt implicați.

În cadrul Centrelor Caparol, serviciile oferite utilizatorilor de finisaje, constructori și meșteri aplicatori se completează în mod firesc cu informațiile, mostrele și conceptele de finisaj prezentate către beneficiari, arhitecți și designeri. Conceptul nostru este de a deveni o destinație locală pentru munca zilnică a meșterilor și o sursă de inspirație pentru cei care caută frumosul în spațiile în care își desfășoară viața. 

Astfel, Centrele Caparol se bazează pe o abordare creativă, puternică și nouă care se prezintă într-un spațiu organizat, plăcut și primitor: 

  • o zonă confortabilă pentru discuții unde atât arhitecții sau constructorii cât și meșterii aplicatori sau beneficiarii finali pot să găsească alături de consilierii Caparol cele mai potrivite soluții pentru proiectele lor.
  • panourile cu mostre reale și paletarele de culori vin în ajutoul clientului pentru a face alegerea potrivită privind produsul de care nevoie, fie că vorbim de vopsele de interior, tehnici decorative, tapete, sau vopsele de exterior, tencuieli decorative, lazuri și alte produse speciale.
  • zona cu produsele Caparol organizate pe catergorii îi ajută pe meșterii aplicatori și nu numai, să se familiarizeze cu ele.
  • fabrica de culori/zona de colorare computerizată vine în intâmpinarea cliențiilor pentru a alege nuanța perfectă din miile de culori disponibile în gama Caparol.
  • spațiul de vânzare, recepție și facturare este zona unde consilierii noștrii te ajută în stabilirea ultimelore detalii privind achiziționarea produselor Caparol.

Gama Caparol acoperă o multitudine de soluții și sisteme ambientale care îmbină în mod inspirat atât necesitățiile decorative cât și cerințele concrete tehnice sau de protecție pentru acoperirea pereților, tavanelor sau pardoselilor la interior sau exterior.

Vă așteptăm să ne vizitați în Centrele Caparol din țară pentru a va oferi cele mai potrivite soluții pentru proiectele dumneavoastră!

Locații Caparol Center