Pereți colorați folosind tehnica de spaclu

Pereți colorați folosind tehnica de spaclu

Pereți colorați folosind tehnica de șpaclu

Pereții interiori și tavanele unei case pot fi decorati folosind tehnicile de spaclu. Nu există limite pentru creativitate, fiind disponibile numeroase modele nobile și de înaltă calitate. Indiferent dacă este bej, albastru sau maro, Caparol vă oferă produsul potrivit după propriile dorințe. Pe această pagină va oferim toate informațiile pe tema tehnicilor de spaclu colorate. Vă ajutăm să alegeți una dintre numeroasele tehnici de spaclu care creează efecte vii. De asemenea, oferim o perspectivă asupra materialelor premium de la Caparol, cu care toți pereții pot fi decorati individual și exclusiv - inclusiv o prezentare generală a costurilor.

Masele de șpaclu de la Caparol

Caparol ofera diverse materiale sub forma de masa de spaclu cu care pot fi decorati peretii. Capadecor StuccoDecor Di Luce, Capadecor Stucco Satinato și Capadecor Stucco Eleganza diferă prin gradul de luciu. Stucco Satinato oferă un aspect mat. Cu StuccoDecor Di Luce, fiecare tehnică de spatulă pare strălucitoare, în timp ce Stucco Eleganza este potrivită pentru suprafete cu aspect metalic. În plus, cele trei materiale premium creează un perete neted de neegalat. Un magazin de comercializare cu amănuntul specializat, poate nuanța produsele în orice culoare dorită. Capadecor ArteTwin Basic este o masa de spaclu cu efect colorat cu ajutorul căruia se poate crea într-o singură operație o tehnică de spaclu cu aspect bi-ton (in 2 culori).

Vă putem livra orice culoare doriți

Un perete în antracit, gri sau gri deschis este prea obișnuit? Masa de spaclu cu efect argintiu nu este suficient de individuala? Nici o problemă. Caparol are o soluție potrivita pregătită pentru toată lumea. La cerere, materialele noastre sunt disponibile într-o culoare personalizată. Acesta optiune este folosita pentru a evoca tehnici de spaclu în roșu, negru sau verde. Nu există limite pentru preferințele personale.

Capadecor® Stucco Satinato

Masă de șpaclu pe bază de dispersii, pentru crearea de suprafețe mate cu aspectul tipic al unei tehnici de șpăcluire

Mai multe informații

Capadecor® Stucco Eleganza

Masă de umplere pe bază de dispersii, pentru obținerea unor suprafețe cu aspect semilucios și efect metalizat

Mai multe informații


Diferențe în tehnicile de șpaclu

Oricine s-a hotărât asupra culorii dorite, are la dispoziție numeroase tehnici de spaclu. Acestea diferă prin modul în care sunt aplicate. Acest lucru asigură că fiecare tehnică de spaclu are un aspect individual. Cele mai populare tehnici de spaclu sunt:

  • Stucco Antico: Stucco Antico oferă fiecărui perete un aspect antic și o suprafață care reflecta lumina. Masa de spaclu se aplică în două straturi și se sigilează cu ceară pentru protecție.
  • Tehnica de spaclu cu aspect de beton: Aceasta tehnica de spaclu oferă fiecărei case un aspect rustic și face ca pereții de acolo să arate ca și cum ar fi din beton.
  • Tehnica fierului de glet venețian: Cunoscută și sub denumirea de Stucco Veneziano. Materialul se aplica in mai multe straturi, fiecare strat fiind presat cu mai multa presiune. Acest lucru dă peretelui un aspect de marmură.

Costul tehnicii de șpaclu în culori

Materialele noastre premium costă între 20 și 30 de euro pe litru. Prețurile variază de la un comerciant la altul. La aplicare sunt necesare între 50 și 100 de mililitri de material pe metru pătrat. Asta depinde de cât absorbante este un perete. Dacă aceasta este foarte absorbant, este nevoie de mai mult material și de asemenea există si costuri diferite de manopera ale aplicatorilor. Aceasta calculează o medie între 15 și 20 de euro pe metru pătrat. Este necesară o estimare a costurilor pentru o imagine de ansamblu cat mai precisă a costurilor suportate.

Rezumat: Evidențieri colorate pentru casa ta

  • Caparol oferă materiale sub forma de mase de spaclu care sunt disponibile deja colorate în numeroase culori.
  • Produsele noastre evocă suprafețe care strălucesc ca marmura sau au aspect metalic.
  • Diferitele tehnici de spaclu determină aspectul peretelui.
  • Materialele noastre costă între 20 și 30 de euro pe litru, iar manopera aplicatorului este în medie de la 15 până la 20 de euro pe metru pătrat.