Trend 2021

Lumea culorilor 3

Cea puternică – întreaga lume prin ochii mei

O lume a culorilor plină de viață, plină de provocări: aici culorile și structurile se prezintă pline de putere și intens – însă fără a da la o parte altceva. Pentru că motto-ul este diversitatea și totul își găsește locul ca în joacă, într-un tot versatil minunat. Și, astfel, tocmai mobilierul deosebit, materialele și accesoriile își găsesc fundalul perfect în lumea culorilor 3: în ciuda modelelor incitante, obiectele singulare se pun perfect în valoare, sunt curtate și flatate.

Multele suprafețe creative în stil etno sunt atît de schimbabile în culoare și formă încât se adaptează foarte ușor diferitelor încăperi și percepției coloristice personale. Toate look-urile prezentate sunt, de altfel, realizabile cu o singură tehnică creativă – și nuanțele de beige actuale, cu combinațiile lor de culori în trend, interpretează încă o dată complet nou această tehnică.

NUANȚA ÎN TREND BEIGE-UL MIERII PALAZZO 220

Un beige cald, auriu – delicat și totodată puternic – caracterizează lumea noastră a culorilor 3. Această nuanță coloristică prietenoasă, incitantă, este mai prezentă decât alte nuanțe de beige: aici radiază bucuria, senzația pozitivă de viață și luminează încăperea.

Moodboard-ul pentru lumea culorilor 3