Trend 2024

BINE PROIECTAT

Comparație între încăperi

Cum funcționează designul în culori naturale? Arhitectura și materialele stau la baza fiecărui efect de cameră - tonurile de culoare sunt adaptate la acestea. Tonurile de culoare vecine se combină între ele pentru a crea armonie. Acolo unde doriți ca lucrurile să fie mai vii, puteți crea cu pricepere contraste. Factorul decisiv este: pentru ce folosim camera, cât de des și pentru cât timp? Alegerea culorii depinde de utilizarea camerei, iar intensitatea culorii de durata șederii.

O cameră - o lume de culori

Un design bun: Doriți ca locuința sau apartamentul dumneavoastră să fie armonios ca un întreg, dar doriți totuși ca fiecare cameră să funcționeze în parte? Se creează o legătură prin utilizarea unor tonuri de culoare deschise, adiacente, care traversează mai multe încăperi. Iar datorită accentelor diferite, se creează efecte individuale ale încăperilor. Această combinație de cinci tonuri de culoare din lumea culorilor 1 prezintă un gradient de galben rece, foarte deschis, completat de un galben mai puternic și de două tonuri de verde pământiu. Auriul miere este adăugat ca un contrast cald. Fiecare cameră are propria sa dispoziție: de la foarte delicat în camera copiilor la o zonă de intrare puternică și primitoare.

Ce se întâmplă în camera de zi?

Camera de zi: camera în care petrecem cel mai mult timp. Ar trebui să fie confortabilă și regeneratoare în același timp. Culorile deschise și calde favorizează relaxarea. Tonurile puternice și calde sunt primitoare și comunicative. Nuanțele delicate de verde creează luminozitate și sunt o completare reușită a materialelor din lemn.

Ce se întâmplă în zona de intrare?

Prima impresie este creată în zona de intrare. În același timp, nu petreceți decât puțin timp acolo - atmosfera de aici poate fi intensă, cu culori îndrăznețe și mobilier de culoare închisă. Dar și nuanțele mai reci și colorate funcționează și ele și transmit o atmosferă vie și primitoare.

Ce se întâmplă în camera copiilor?

Camera copiilor este un spațiu multifuncțional, adesea cu un timp de ședere îndelungat. Datorită dezvoltării lor, copiii mici reacționează sensibil la culorile luminoase și la contrastele puternice de culoare. Nuanțele de culori moi, calde și naturale oferă un bun suport. Potrivit pentru adolescenți: Nuanțe de albastru, cum ar fi albastru închis și roșiatic.

Ce funcționează în dormitor?

Dormitorul este destinat odihnei și relaxării: nuanțe de culori ușoare, fluide, cu saturație redusă, în armonie cu mobilierul și podeaua - acest lucru are un efect natural și vă ajută să adormiți. Vă concentrați pe activarea de dimineață? Nuanțe puternice de roșu.