Trend 2023

Puterea suprafeței

Capitolul 3

Suprafețele creative pentru armoniile noastre de culoare! Pentru că amenajarea unor încăperi minunate necesită ambele - culoare și suprafață. Combinația fină a mai multor tonuri de culoare poate crea premisele unui nou aspect. Suprafețele noastre lucrează cu una sau mai multe nuanțe de culoare dintr-o armonie de culori și creează astfel completarea perfectă a suprafeței unice. Acestea includ tehnici creative clasice Caparol, precum și suprafețe cu caracter experimental.

ARMONIA CULORILOR #1 COOL

ANTIK OPAK

Antik Opak înviorează camera, iar liliacul luminos flaușează ochii: Vintage întâlnește COOL-ul! Suprafețele mate și structurate alternează cu incluziuni metalice.

ARMONIA CULORILOR #2 POWER

PureRust

Rugina este eroul suprafețelor noastre de perete: Suprafața corodată a PureRust se prezintă cu putere. Și, în același timp, este o estetică ce asociază tranzitivitatea. Poate fi combinată într-o varietate de moduri.

ARMONIA CULORILOR #2 POWER

STRUCTURA LINNEN DIAMANTE „CERCUL“

O nouă variantă a tehnicii creative Linnen Struktur Diamante: Cercul! Cu cercuri care - asemenea unui lac - se întind în valuri pe suprafață, se ating, se suprapun, scânteiază în lumina soarelui.

ARMONIA CULORILOR #3 NOBLE

CALCINO ROMANTICO

Aici Calcino Romantico se pune din nou în scenă: un joc cu materialul. Redus in culoare, cu structuri complexe

ARMONIA CULORILOR #4 SMART

METALLOCRYL „Cercul“

Textura circulară a pensulei într-un aspect metalic și violet intens atrage atenția: cercurile sunt destul de la modă în acest moment. Produsul utilizat: Capadecor Metallocryl.

FARBHARMONIE #5 RELAXED

RUSTIKPUTZ K20

Kratzputz-Strukturen erleben ein Revival. Und Geometrie erobert die Wände. Einfach, aber wirkungsvoll. Verwendetes Produkt: RustikputzK20.

ARMONIA CULORILOR #6 CANDY

STUCCODECOR DI LUCE

Jucăuș și ușor - așa se prezintă StuccoDecor Di Luce. Un aspect strălucitor.

ARMONIA CULORILOR #7 SURPRISE

DecoLasur MATT

Ușor ca o pană: Glazura se suprapune delicat și subtil - creând o varietate de nuanțe. Produsul utilizat: DecoLasur MATT.

ARMONIA CULORILOR #7 SURPRISE

„DÜNE DIAMANTE“

Neobișnuit: "Dune Diamante" este un albastru puternic. Rafinat cu pigment cu efect de bronz. O surpriză reușită!

ARMONIA CULORILOR #8 SMOOTH

ARMARENO 700 „DIAMANTE“ ȘI „SILK“

Aspectul purist al betonului - devine suplu și elegant cu aplicații cu efect delicat. Notă: Numai pentru utilizare în interior. Produs utilizat: Capatect ArmaReno 700.