Perete cu aspect de beton

Perete cu aspect de beton

Tehnica de șpaclu pentru pereți cu aspect de beton

O alternativă la înfrumusețarea pereților sunt așa-numitele tehnici de șpaclu. Produsul este aplicat pe perete, iar modelele și efectele unice sunt create cu ajutorul uneltelor speciale. Tehnica de șpaclu pentru ceearea suprafețelor cu aspect de beton devine din ce în ce mai populară în aceste zile. Pe această pagină prezentăm cum arată această tehnică de șpaclu și cum funcționează. În plus, explicăm ce material de umplutură este folosit pentru a obține aspectul de beton. Nu în ultimul rând, vă informăm despre costurile care apar atunci când un perete estedecorat cu această tehnică de șpaclu.

Aspect de beton înșelător de real

La construirea unei case, se folosește des betonul. Pereții și tavanele unei clădiri sunt adesea realizate cu acest material de construcție. Betonul are un aspect cool și purist. Înainte ca o casă să fie gata de a fi locuită, betonul este de obicei acoperit cu tencuială, vopsea sau tapet. Dacă apreciezi aspectul betonului ca element decorativ, îl poți crea cu ajutorul uneltelor de efect. Un perete este transformat folosind o tehnică de șpaclu, astfel încât să arate ca și cum ar fi din beton pur. Un profesionist va oferi casei tale un nou aspect în cel mai scurt timp.

Așa lucrează profesioniștii

Pentru această tehnică de șpaclu nu se folosește beton. Un strat din produsul numit Calcino Romantico este potrivit pentru asta. Un grund asigură că masa de șpaclu de efect aderă cât mai bine pe perete. Produsul cu aspect de beton este apoi aplicat cu o unealtă. Pentru aceasta este necesar un fier de glet venețian, sau gletiera ArteTwin din plastic. Acestea au colturile rotunjite si permit aplicarea tencuielii pe perete fin si fără margini.

Dacă doriți un efect mai puternic de beton, faceți găuri și linii fine în masa de șpaclu. Materialul aplicat se usucă apoi timp de douăsprezece ore. Opțional, ca ultimă etapă, pe suprafța aplicată se aplică o pastă minerală. Acest lucru asigură că betonul strălucește ușor. De asemenea, protejează materialul de efect de lichide și murdărie. Pasta de impregnarea se usucă relativ repede. Tehnica de șpaclu cu aspect de beton este apoi completă.

Calcino Romantico pentru rezultate strălucitoare

Caparol oferă produsul Capadecor Calcino Romantico pentru tehnica de șpaclu cu aspect de beton. Acesta este format din var, praf de marmură și apă și este ideal pentru pereți și tavane de interior. Produsul noastru premium convinge printr-un aspect excelent de piatră și cea mai bună prelucrare. Calcino Romantico poate fi nuantat în multe culori dorite. Aceste proprietăți fac din produsul nostru prima alegere pentru tehnica de șpaclu cu aspect de beton.

Costurile tehnicii de șpaclu cu aspect de beton

Capadecor Calcino Romantico este disponibil pentru aproximativ 13 până la 18 euro pe kilogram, în funcție de culoarea dorită. Oferim material premium în găleți de 15 kilograme. Sunt necesare aproximativ 600 de grame de material pentru fiecare metru pătrat de perete. Asta înseamnă: că o găleată de 15 kg este suficientă pentru aproximativ 13 metri pătrați.

Concluzie: Aspect purist pentru casa ta

  • Tehnica de șpaclu cu aspect de beton oferă pereților un aspect brut, minimalist.
  • Pentru aceasta se folosește material gata pregătit pentruaplicare, din var, pulbere de marmură și apă.
  • Un grund este aplicat mai întâi pe beton, vopsea sau tencuială, astfel încât masa de șpaclu decorativă să adere mai bine.
  • Materialul se aplică subțire, liniile fine și structurile sunt prelucrate cu un fier de glet venețian pentru un aspect realist de beton.
  • Caparol oferă în acest scop masa de șpaclu Capadecor Calcino Romantico.

Broșura Capadecor - Tehnici de șpaclu și de glet

Broșura completă, prezintă întreaga gamă Capadecor de tehnici de șpaclu și de glet - acum din nou cu multe exemple color.

Descarcă broșura

Capadecor® Calcino Romantico

Masă de șpaclu pe bază de var, cu granulație fină, pentru decorațiuni interioare de înaltă calitate

Mai mult

ColorExpress - Experimentează culorile

Serviciul profesional de nuanțare computerizată de la Caparol

Mai mult