Trend 2021

Lumea culorilor 2

Cea liniștită - Un loc pentru respirat

Pretențiile pentru un locuit modern au crescut: home office și home schooling aduc noi aspecte – pretind spațiu și liniște. Aceste nevoi sunt acoperite de lumea noastră a culorilor 2 ca niciuna alta, un calm revigorant cu multe posibilități de a lua aer și a respira adânc.

Aici găsim nuanțele surprinzător de apropiate și tocmai aceste combinații decente sunt atrăgătoare: nuanța coloristică în trend, BEIGE-UL DUNELOR Palazzo 110, are efect de ton-în-ton cu alte nuanțe de beige și de gri – minunat relaxat. Multe materiale naturale, cum sunt lemnul neprelucrat, inul, lutul și piatra susțin această atmosferă liniștită. Și pentru ca toată această armonie să rămână și un pic captivantă, de schimbare se îngrijesc structuri interesante; în special

texturile aspre, fisurate, tricotate sunt puse în valoare în această delicată lume a culorilor. Și noile suprafețe ne prezintă multă structură: inspirate de cânepă și in, vizibil încăpățânate, dar fără a se impune în prim plan.

Nuanțele coloristice

Să privești în jurul tău foarte relaxat și în liniște și în acest timp să inspiri adânc – lumea noastră a culorilor 2 te invită să respiri:

Multe nuanțe coloristice din spectrul deschis și șarmantul negru de abanos se îngrijesc de o atmosferă superb relaxantă, totul are efect ordonat, nimic nu este prea mult. În plus, perfect: prospețimea naturală a plantelor verzi. Aici ochiul se poate odihni și relaxa, totodată suntem provocați să privim mai atent și să observăm detaliile. Pentru că nimic nu ne distrage atenția și, astfel, și structurile și suprafețele pot să-și expună în toată liniștea efectul lor. Această lume a culorilor redusă este ca și făcută pentru locuitul și lucratul minimalist. Și are un mesaj foarte modern: concentrarea pe esențial!

NUANȚA COLORISTICĂ ÎN TREND A ANULUI BEIGE-UL DUNELOR PALAZZO 110

Un erou al lumii noastre liniștite și luminoase  a culorilor 2 și totodată nuanța coloristică a anului: simplul, clarul BEIGE AL DUNELOR Palazzo 110. Prospăt și aerisit ca o zi la Marea Nordului – lasă spațiu pentru ceea ce este cu adevărat important. Deschis la nou, concomitent aproape de natură, foarte onest și pur. Aici se atinge echilibrul: în același timp în siguranță și liber.

Moodboard-ul pentru lumea culorilor 2