Caparol Club

Comunitatea profesioniștilor Caparol

Serviciile oferite de Caparol prin intermediul Centrelor Caparol şi a magazinelor partenerilor săi au evoluat de-a lungul anilor, de la colorarea computerizată şi prezentarea de produse noi, la asistenţă la lucrări sau înscrierea meseriaşilor în programele de instruire complexă, teoretică şi practică, desfăşurate la Academia CAPAROL din Târgu Mureş și București, sau în țară, împreună cu partenerii locali.

Din anul 2012, echipa Caparol a pus bazele Comunităţii Profesioniştilor Caparol din România, la care s-au alăturat peste 1.000 de meşteri din toată ţara, timp în care am transferat către membrii Clubului Caparol cunoştinţele şi experienţa Grupului DAW Germania, proprietarul brandului Caparol. Am avut bucuria să oferim premii consistente şi am venit în ajutorul membrilor cu soluţii practice.

Caparol Club continuă colaborarea cu dvs., exprimând totodată un angajament de consolidare al acestei colaborări pentru viitor printr-un parteneriat care duce mai departe garanția unei calități incontestabile, a unei palete de servicii și suport tehnic consistent.

Începând cu anul 2018, Caparol Club vine în întâmpinarea meșterilor cu o nouă platformă online prin care dorește să fie mai aproape, oferind servicii de calitate:

  • Acumularea de puncte pentru orice achiziție a produselor Caparol de-alungul unui an
  • Simplificarea inregistrării achizițiilor: online, prin e-mail sau telefon.
  • Alegerea oricărui premiu pe baza punctelor acumulate, dintr-o vastă gama de produse: unelte pentru construcții, electronice, electrocasnice, sport, articole pentru copii etc.
  • Acces la ultimele noutatăți Caparol
  • acces online dar și prin poștă la newsletterul Info Tehnic Caparol Club
  • acces gratuit și prioritar la programul de training teroretic și practic din cadrul Academiei Caparol
  • Consultanță oferită pe reprezentanții Caparol

Continuăm împreună în Caparol Club, cu beneficii şi premii substanţiale, acest angajament al calităţii Caparol în România.

Vă invităm să vă alăturaţi acestei Comunităţi a Profesioniştilor Caparol.