Trend 2022

 Culori în trend alese din cele mai frumoase pagini

UNIKAT #5" demonstrează în mod impresionant interacțiunea dintre culoare și produs. În plus față de cele patru vopsele de interior premium din portofoliul Caparol: Indeko-plus, CapaSilan, PremiumColor și PremiumClean, două produse minerale de înaltă calitate, sunt incluse pentru prima dată în creațiile din lumea culorilor. Cele mai importante șase produse pentru interior sunt puse în scenă într-un mod inspirat și asigură un design modern al pereților care acoperă aproape toate cerințele.

Cu Indeko-plus, Caparol oferă comercianților de vopsele o nouă generație în domeniul vopselelor de interior: Acest produs universal premium este alegerea ideală atunci când vine vorba de realizarea unor straturi de înaltă calitate – indiferent dacă vorbim despre albul radiant original sau nuanțe fine, de exemplu în 3D Flamenco110. Indeko-plus impresionează prin aplicarea sa plăcută și eficientă, o putere de acoperire deosebit de mare și un randament fără egal. Pe lângă toate aceste avantaje, vopseaua de interior este, de asemenea, convingătoare în ceea ce privește mediul și sănătatea. Datorită formulei sale fără solvenți, plastifianți și conservanți, contribuie la un climat interior optim și are, de asemenea, sigiliul "Potrivit pentru persoanele care suferă de alergii".

Strălucirea extraordinară a culorilor este cea care deosebește PremiumColor de vopselele de interior convenționale, făcându-l un produs indispensabil pentru designul modern al pereților. Acest fapt se datorează formulei speciale care se bazează  pe materiale de umplere p sintetice. În plus, PremiumColor este extrem de rezistentă la uzură: chiar și în cazul nuanțelor de culoare intense, vopseaua  întărită cu fibră de carbon asigură o suprafață extrem de dură, care este astfel în mare măsură rezistentă la efectul de scriere care era inevitabil anterior pentru vopselele mate. Rezistența la dezinfectanți, precum și formula sa cu emisii reduse și fără solvenți și plastifianți completează proprietățile pozitive ale acestei vopsele de interior.

Dezvoltată pentru conservarea clădirilor istorice, această vopsea de interior ușor de utilizat oferă acoperiri autentice de var. Varul alb și pigmenții minerali sunt ingredientele principale. Impresionează prin aspectul său mat, care scoate în evidență caracterul mineral și gradul ridicat de alb. Acest lucru îl face să fie predestinat atât pentru zonele de locuit moderne, cât și pentru clădirile vechi. Se potrivește perfect pentru tencuieli bogate în calcar, precum și pentru substraturi minerale absorbante și finisaje  existente. Capacitatea ridicată de absorbție, precum și permeabilitatea la vapori de apă asigură un climat deosebit de bun în clădirile istorice și în casele particulare. La cerere, acesta poate fi nuanțată în fabrică.

Atunci când suprafețe mari de pereți sau tavane trebuie vopsite fără dungi și în nuanțe deschise de culoare, CapaSilan este soluția optimă: Vopseaua pentru interior permite suprafețe fără dungi chiar și în condiții de lumină extrem de nefavorabile. Datorită timpului de prelucrabilitate semnificativ extins al CapaSilan, utilizatorii pot fi siguri de un rezultat bun până la ultima etapă de lucru. Acest lucru înseamnă că se poate obține o suprafață mată fără cusur și fără dungi, chiar și în condiții de lumină înșelătoare. Pe scurt: sunt evitate dungile neatractive, astfel încât culoarea de tendință să fie pusă în valoare și mai mult. În plus, CapaSilan convinge prin gradul de mat intens, gradul ridicat de alb și capacitatea sa excelentă de retușare.

Indiferent dacă este clasicul alb sau culoarea de tendință 3D Viola 55, foarte discretă și elegantă, PremiumClean este soluția profesională pentru acoperiri de pereți și tavane extrem de ușor de curățat și cu rezistență la murdărie pe toate suprafețele interioare fiind, de asemenea, foarte potrivită pentru utilizarea în încăperi cu cerințe sporite de igienă. Vopseaua de interior de calitate superioară asigură suprafețe curate de lungă durată și, în același timp, permite un design foarte modern al pereților. În acest fel, se pot obține suprafețe mate de înaltă calitate fără a fi nevoie să se facă compromisuri în ceea ce privește curățenia. Efectul de autocurățare se bazează pe o combinație specială de liant și substanțe de umplere, care se potrivec în mod optim una cu cealaltă.

Această vopsea de interior de înaltă calitate pe bază de silicat de dispersie nu conține solvenți și conservanți, este ecologică și are un miros redus. Prin urmare, este prima alegere pentru persoanele care suferă de alergii și poate fi utilizat în aproape toate spațiile sensibile. Este vopseaua ideală pentru spațiile de locuit private, precum și pentru școli, grădinițe și spații publice. Acest lucru este, de asemenea, confirmat de TÜV Nord cu certificatul "potrivit pentru persoanele care suferă de alergii". Proprietatea de reducere naturală a ciupercilor de mucegai și capacitatea mare de difuzie a vopselei creează un climat foarte bun în încăpere pe termen lung. Vopseaua este ușor de aplicat pe aproape toate tipurile de suport. Aspectul mat conferă senzația de naturalețe. Pe lângă alb și alb antic, se pot obține o multitudine de nuanțe amestecate individual, fără a se renunța la caracteristicile fără conservanți ale vopselei.

ColorExpress ⇒

UNIKAT # 5 Impulse demonstrează că o varietate de tendințe pot fi stabilite prin culoare.

ColorExpress, serviciul profesional de nuanțare de la Caparol, oferă cu adevărat un plus în varietatea designului.

SPECTRUM ⇒

Descoperiți designul cu culoare și material într-o dimensiune complet nouă: cu familia SPECTRUM de la Caparol, câștigătorul German Design Award 2018.