CREȘTE EFICIENȚA, ADAUGĂ VALOARE.

CREȘTE EFICIENȚA, ADAUGĂ VALOARE.

Eficiență

Soluții pentru construcții eficiente


Pentru a putea crea spații de lucru și de locuit la prețuri accesibile, întregul ciclu de viață al unei clădiri trebuie să fie proiectat în mod eficient - de la planificare, producție și construcție până la utilizare și eliminare. Utilizarea atentă a resurselor limitate joacă un rol esențial în acest sens. Acest lucru este deosebit de evident în ceea ce privește eficiența energetică. Prin optimizarea țintită a produselor și serviciilor noastre, contribuim la proiecte de construcții eficiente din punct de vedere al costurilor și realizabile rapid.

Cei cinci piloni ai noștri pentru mai multă eficiență

PLANIFICARE EFICIENTĂ

PLANIFICARE EFICIENTĂ

Iată ce înseamnă pentru noi o planificare eficientă

Planificarea eficientă a clădirilor devine din ce în ce mai importantă - nu în ultimul rând din cauza complexității crescânde și a cerințelor de reglementare în continuă schimbare. Suntem bucuroși să vă sprijinim în acest sens.

Mai presus de toate, instrumentele noastre digitale, de exemplu pentru crearea de oferte sau vizualizarea suprafețelor, scurtează procesele de luare a deciziilor și de comandă. Ele asigură astfel un plus de eficiență în planificare.

PRODUSE PREFABRICATE

PRODUSE PREFABRICATE

Iată ce înseamnă pentru noi o producție eficientă


Prefabricarea în sectorul construcțiilor și construcțiile modulare sunt în vogă. În acest context, eficiența în faza de producție nu mai este importantă doar pentru furnizor, ci din ce în ce mai mult și pentru toți ceilalți implicați în procesul de construcție.

Cu soluții personalizate și coordonate în mod optim, Caparol contribuie la un plus de eficiență a producției și de fiabilitate a procesului.

COST - PROIECTARE EFICIENTĂ

COST - PROIECTARE EFICIENTĂ

Iată ce înseamnă pentru noi o construcție eficientă

 

Eficiența în faza de construcție înseamnă, de asemenea, eficiență în ceea ce privește timpul, costurile și procesele. Aici, soluțiile pentru timpi de procesare mai scurți, precum și reducerea etapelor de lucru pot oferi avantaje decisive. Descoperiți tehnologiile inovatoare de pulverizare și soluțiile de produse gata de utilizare de la Caparol.

PENTRU PERFORMANȚĂ - CLĂDIRI EFICIENTE

PENTRU PERFORMANȚĂ - CLĂDIRI EFICIENTE

Iată ce înseamnă pentru noi utilizarea eficientă

 

Proprietarii și chiriașii doresc clădiri durabile și care să aducă cu ele cele mai mici costuri de exploatare posibile. Suprafețele funcționale care resping murdăria sau pot fi curățate, de exemplu, sporesc eficiența în faza de utilizare, la fel ca și izolația termică de înaltă calitate, sporind astfel performanța clădirii.

Vopselele interioare și vopselele de fațadă durabile contribuie, de asemenea, la creșterea eficienței în timpul utilizării. Caparol oferă aici o gamă de soluții de produse de înaltă performanță.

RECICLARE - MARIALE VALOROASE

RECICLARE - MARIALE VALOROASE

Iată ce înseamnă pentru noi eficiența în eliminarea deșeurilor

 

Reciclabilitatea și economia circulară devin din ce în ce mai importante în sectorul construcțiilor: materialele de construcție utilizate au devenit un domeniu relevant din punct de vedere economic - nu în ultimul rând din cauza cantităților mari de deșeuri, a reglementărilor din ce în ce mai stricte și a costurilor asociate. Tipul și cantitatea de material de construcție determină în mare măsură costurile de eliminare.

Cu serviciile și produsele noastre, contribuim la o mai mare eficiență în ceea ce privește eliminarea.