Trend 2022

Lumea culorilor 1

Diversul

Această lume a culorilor se eliberează de convențiile învechite și se bazează pe abundența de posibilități. Deoarece numai așa se pot combina cu îndrăzneală: nuanțele reci cu cele calde, emoționalul cu obiectivul, obiectele de design speciale cu aspectul diferitelor epoci.

Sună oarecum extravagant? Da, dacă aveți propriile idei, puteți uneori să ieșiți din tipare. Iar noile suprafețe arată deja că opusele nu trebuie să fie în mod automat izbitoare - ele prezintă diversitatea în gradienți, combinând în mod delicat și fluid luciul și matul, structurat și neted, deschis și închis.

Lumea variată a culorilor 1 este o invitație la descoperire. Condusă de un rosé-mauve vesel, oferă multe momente vesele și ușoare și - în funcție de combinație - și sentimente puternice.

Nuanțele

NUANȚA ANULUI - ROSÉ-MAUVE FLAMENCO 110

Proaspătul și lipsitul de griji Rosé-mauve, este nuanța în trend a anului și oferă multă plăcere. Într-o lume de culori variate, își dă frâu liber farmecului și te tentează să îndrăznești ceva, să încerci ceva neobișnuit. În același timp, rosé mauve mediază cu eleganță și încredere între rece și cald - și ne-a făcut deja să ne întoarcem capul.

Tabloul de bord pentru lumea culorilor 1

Galerie foto lumea culorilor 1