DESIGN CARE ATRAGE

 

DESIGN CARE ATRAGE

 

Design

Experimentați spațiul din nou


Designul determină fața lumii noastre. Ceea ce se aplică în mod natural la designul de modă și de produs poate fi transferat fără probleme și la arhitectură. Modelarea și designul suprafețelor sunt expresia construită a societății noastre în continuă schimbare. Pe de altă parte, designul este, de asemenea, întotdeauna strâns legat de dezvoltarea de noi materiale și metode de prelucrare. La Caparol, ne dezvoltăm produsele încă de la început cu opțiuni de design specifice în minte, concentrându-ne pe nevoile oamenilor. Așadar, pentru noi nu este vorba doar de un nou aspect, ci de o nouă experiență a spațiului.

Cei cinci piloni ai noștri pentru un design bun

PUTEREA CULORII

 

PUTEREA CULORII

 

Iată ce înseamnă pentru noi efectul spațial

Culoarea își poate desfășura efectul pe diferite niveluri: Ea influențează percepția noastră spațială, creează o atmosferă și are un efect asupra corpului și a minții. În plus, ea are întotdeauna o semnificație simbolică. Cu concepte de design individuale - fie că este vorba de birouri, cabinete medicale, grădinițe sau birouri de acasă - susținem efectul spațial și utilizarea dorită.

PENTRU MAI MULTĂ FRUMUSEȚE

PENTRU MAI MULTĂ FRUMUSEȚE

Iată ce înseamnă modernizarea pentru noi


Proiectarea cu combinații de culori și materiale și metode de prelucrare de înaltă calitate crește valoarea totală a unei clădiri. Fațada este cartea de vizită a unei clădiri, designul interior este decisiv pentru valoarea pe care cumpărătorii sau chiriașii o acordă unei clădiri.

La Caparol, vedem întotdeauna culoarea, structura și suprafața ca pe o singură unitate. Pentru noi, a fi holistic înseamnă, de asemenea, a sprijini în mod activ întregul proces de proiectare.

ADN-UL MEU PERSONAL DE CULOARE

ADN-UL MEU PERSONAL DE CULOARE

Iată ce înseamnă pentru noi individualitatea

 

Dorința de individualizare este una dintre megatendințele timpului nostru - un design bun îi dă expresie. Instrumentele și soluțiile Caparol permit o individualizare maximă a culorilor, structurilor, suprafețelor și formelor.

Astfel, ele ajută la crearea a ceva unic și la realizarea visului de a crea clădiri personalizate.

RECUNOAȘTE CULOAREA

RECUNOAȘTE CULOAREA

Iată ce înseamnă orientarea pentru noi

 

Culorile și materialele creează claritate și îi ajută pe oameni să se orienteze în încăperi și clădiri. Fie că este vorba de culori de ghidare într-o parcare subterană, de marcarea zonelor de acces sau de concepte cromatice pentru persoanele cu deficiențe de vedere - o bună orientare este o nevoie zilnică de bază pentru noi toți.

Cu soluțiile sale, Caparol contribuie la facilitarea vieții și, în același timp, la creșterea culorilor.

CULOARE - DESIGN

CULOARE - DESIGN

Iată ce înseamnă pentru noi expertiza în design

 

Un design bun este rezultatul unui proces analitic și al unor ani de expertiză. Cercetarea tendințelor actuale, cercetări extinse privind culorile și materialele, schimburi cu universități - ColourDesignStudio-ul nostru este întotdeauna alături de dumneavoastră pentru a vă consilia cu un know-how solid.

Oferta noastră este completată de o gamă largă de instrumente și servicii.