Arhitecţi

Profitați de o consultanță specializată

 


„Profesia de arhitect este o afacere aventuroasă: o profesie de frontieră suspendată între artă și știință, pe o muchie de cuțit între invenție și conștiență, între curajul modernității și respectul autentic al tradiției” (Renzo Piano, arhitect).

Caparol ar dori să fie alături de dvs. și să vă susțină în această muncă exigentă. Cu expertiză profesională și o gamă largă de produse - pentru soluții individuale, pentru orice cerință.

Fie că este vorba de o clădire nouă sau de renovarea uneia existente, de o reabilitare termică sau de o altă soluție specială, libertatea dumneavoastră de creație este preocuparea noastră!

Noile culori Caparol în trend pentru 2022

Rose-Mauve Flamenco 110 este nuanța anului 2022:  Veselă și lipsită de griji, ne duce departe de cotidianul nostrum încărcat – într-o lume a posibilităților ! În special, aceast ton de mov pendulează suveran între roșu și violet, are componente calde și reci și prin urmare  poate fi greu de definit. În funcție de cum este combinate, poate crea efecte din cele mai diverse,

de la sufletesc la exuberant, întotdeauna cu o eleganță proprie. Oricum, acest lucru este tipic pentru toate nuanțele de mov: acest farmec elegant și un echilibru admirabil. Și toate acestea la o paleta neobișnuit de largă de nuanțe – de la roz delicat la lila palid și lila palid până la violet roșiatic sau lavandă albăstruie. La fel de bogat în variații ca și natura!

Mai mult