Arhitecţi

Profitați de o consultanță specializată

 


„Profesia de arhitect este o afacere aventuroasă: o profesie de frontieră suspendată între artă și știință, pe o muchie de cuțit între invenție și conștiență, între curajul modernității și respectul autentic al tradiției” (Renzo Piano, arhitect).

Caparol ar dori să fie alături de dvs. și să vă susțină în această muncă exigentă. Cu expertiză profesională și o gamă largă de produse - pentru soluții individuale, pentru orice cerință.

Fie că este vorba de o clădire nouă sau de renovarea uneia existente, de o reabilitare termică sau de o altă soluție specială, libertatea dumneavoastră de creație este preocuparea noastră!

Noile culori Caparol în trend pentru 2019

Nuanțele apropiate, calde, cum sunt roșul, portocaliul și caisa dau tonul – cele mai reci, ale spectrului albastru/verde, se retrag. În același timp, fiecare lume își arată stilul propriu, individual.

Comună tuturor este provocarea de a încerca ceva nou. Și va fi, oricum, simplu pentru că aceste combinații în trend, de ton în ton, fac posibilă cu certitudine o imagine de ansamblu armonioasă. Captivantă devine prin accentuarea de contraste.

Cel mai bun exemplu: roșul-șerbet. Culoarea noastră în trend a anului își arată încrezătoare puterea ei magică în combinație cu albastrul rece, văratec.

Noile culori în trend de la Caparol ne conving de la prima privire, într-atât de unitară și de la sine înțeleasă este armonia melodioasă a nuanțelor.

Mai mult