Trend 2021

NUANȚA COLORISTICĂ ÎN TREND A ANULUI

BEJUL DUNELOR PALAZZO 110

BEJUL DUNELOR Palazzo 110 este nuanța noastră coloristică a anului : proaspătă și aerisită, marchează o întreagă lume de tonuri de bej care sunt orice în afară de plictisitoare. Pentru că, ceea ce mulți ani era considerat drept cumsecade – decent, neagitat, modest și de încredere – dobândește acum o nouă semnificație. Și, astfel, culoarea beige poate fi în sfârșit celebrată în multilateralitatea sa: ne învăluie cu blândețe și, în același timp, crează mult spațiu liber pentru soluții individuale.

Cu șarmul său natural face peste tot o bună impresie și, în funcție de cu cine se însoțește, atmosfera se schimbă. Eleganță calmă, căldură confortabilă, liniște rece – cu beige aproape totul este posibil. Este, deci, o dezvoltare naturală a temei precedente că nuanțelor frumoase, închise, le urmează acum tonurile elegante de beige: simplu, schimbător.

BEIGE-UL DUNELOR Palazzo 110 interpretează cu o proaspătă adiere de vânt lumea noastră a culorilor nr.2. Nuanța coloristică a anului este acompaniată de BEIGE-UL LUTULUI Siena 10 și BEIGE-UL MIERII Palazzo 220, care se îngrijesc de noi perspective în celelalte două lumi ale culorilor.