Trend 2022

Lumea culorilor 2

Delicatul

Aici, totul se rezumă la elementele esențiale: Lumea noastră cromatică 2 apare ca fiind redusă și lipsită de agitație, cu tonuri de culoare foarte apropiate și cu hotărârea de a rămâne complet cu sine. Aceastei lumi ușoare, aproape minimaliste, îi aparțin spații deschise, materiale naturale și contraste grafice. Filigranul fin se întâlnește cu cel dur, structurat - și datorită tonurilor calme și deschise, aceste contraste se îmbină într-o nouă armonie, într-un mod relaxat.

Acest lucru este vizibil și în suprafețele create în acest scop. Structurile sparte, minerale, nu răspândesc nici o neliniște, ci, dimpotrivă, aduc o profunzime fermecătoare ușurinței. Nimic nu distrage atenția, totul este real, minimalism fără renunțare.

Nuanțele

TRENDTON

PUDRĂ MOV BAROLO 25

La prima vedere, această nuanță la modă pare introvertită și sensibilă - dar îți dai seama repede: pudra mov delicat voalată este o frumusețe cu caracter. Și un companion minunat! Această nuanță oferă spațiu, lasă să strălucească nuanțele pastelate deschise și poate face față tonurilor închise.

Moodboard-ul pentru lumea culorilor 2

Galerie foto lumea culorilor 2