Îngrijirea potrivită pentru tehnica de șpaclu

Îngrijirea potrivită pentru tehnica de șpaclu

Îngrijirea potrivită pentru fiecare tehnică de șpaclu

O tehnică cu șpaclu are o durată de viață mai lungă decât vopseaua tradițională. Prin urmare, este recomandabil să le lustruiți și să le protejați pentru a le face mai durabile. Pe această pagină vă explicăm posibilitățile de etanșare a unei tehnici de spaclu. De asemenea, descriem ce produs este potrivit pentru cea mai bună protecție posibilă a unui perete. În cele din urmă, defalcăm costurile pentru protejarea unui perete spacluit.

Etansarea tehnicii de șpaclu - este necesară?

Profesioniștii și specialiștii vor sigila întotdeauna o tehnică de spatulă după aplicarea acesteia. Există diferite motive pentru aceasta. În primul rând, lustruirea sau etanșarea face parte din fluxul normal de lucru atunci când se utilizează tehnicile de spaclu. Mai întâi se aplică masa de spaclu pe perete. Odată ce materialul s-a uscat, acesta este apoi lustruit. Pentru aceasta se folosește o ceară specială, care garantează un rezultat excelent. O tehnică de fier de glet venețiană strălucește ca o marmură adevărată datorită unui lustru. Mai multe informații despre diferitele tehnici de spaclu pot fi găsite pe paginile noastre de prezentare generală.

În al doilea rând, un sigilant sau un material de lustruire oferă protecție pe termen lung pentru o tehnică de spaclu. Ceara se aplica subtire pe peretele decorat cu tehnica de spaclu. Când ceara este uscată, protejează materialul de dedesubt. Acest lucru asigură că tehnica de spaclu este protejată de lichide, murdărie și lumina puternică a soarelui. Etanșarea oferă o protecție importantă într-o gospodărie cu copii și animale. Din aceste motive, vă recomandăm să sigilați o tehnică de spaclu cu ceară.

Produsul potrivit pentru o îngrijire optimă

Dacă o tehnică de spaclu este sigilată, este important ca ceara folosită să se potrivească cu masa de spaclu. Acest lucru garantează cea mai bună protecție a suprafeței, deoarece componentele sistemului se armonizează între ele. Recomandăm etanșarea cu ceara de dispersie Capadecor StuccoDecor Wachsdispersion, astfel încât tehnica de spaclu să strălucească așa cum a făcut în prima zi, chiar și ani mai târziu. Acest produs de înaltă calitate oferă o protecție optimă pentru toate tehnicile de spaclu netede din gama Caparol.

Proprietățile cerii de dispersie Caparol 

Ceara de dispersie Capadecor StuccoDecor Wachsdisperion este incoloră. În acest fel ne asigurăm că puterea culorii tehnicii de spaclu nu este distorsionată prin ceara. În plus, ceara noastră de lustruit pentru tehnicile de spaclu este inodoră. Dacă este aplicata pe un perete, nu există mirosuri deranjante. Dispersia de ceară de la Caparol se usucă la suprafață după câteva ore. Odată uscată, ceara noastră premium lasă un finisaj lucios. Acest lucru asigură că fiecare tehnică de spaclu strălucește și mai mult. În combinație cu tehnica cu aspect de marmură, dispersia noastră de ceară conferă pereților un aspect care seamănă în mod confuz cu marmura reală.

Costul dispersiei de ceară

Capadecor StuccoDecor Wachsdispersion este disponibilă în recipiente de 500 de mililitri fiecare. Această costă între 25 și 30 de euro. Consumul este intre 10 si 60 de mililitri pe metru patrat, in functie de rugozitatea tehnicii de spaclu.

Concluzie: etanșarea este importantă

  • Un applicator profesionist sigilează întotdeauna o tehnică de spaclu si aceasta face parte din fluxul de lucru normal.
  • Acest lucru asigură cel mai bun aspect posibil și protejează tehnica de spaclu de lichide și murdărie
  • Ceara Capadecor StuccoDecor Wachsdispersion de la Caparol costă în jur de 30 de euro ambalajul de 500 de mililitri, iar consumul este între 10 și 60 de mililitri pe metru pătrat.