Academia Caparol

Centrul de training pentru dezvoltare profesională

Ca aplicator, vânzător, designer sau arhitect, aprofundarea și extinderea constantă a cunoștințelor profesionale este o necesitate. Academia Caparol este partenerul tău competent cu o ofertă atractivă de cursuri și seminarii, alese dintr-o varietate largă de teme.

De fapt, Academia Caparol propune și diseminează cultura tehnică, printr-un calendar amplu de cursuri teoretice și practice pentru aplicatori, distribuitori și designeri. Cursurile sunt împărțite într-un program complet și relevant, ce include:

- Identificarea și Pregătirea stratului suport. Grunduri. Gleturi. Mase de șpaclu;
- Vopsele pentru zugrăvit interior şi exterior;
- Vopsele speciale. Acoperiri funcționale pentru pereți interiori;
- Soluții de combatere a igrasiei la interior;
- Soluții de renovare clădiri monument istoric. Gama Histolith;
- Sisteme elastice/ de armare și sisteme de asanare a fațadelor;
- Soluții pentru combaterea algelor și ciupercilor pe fațade;
- Lacuri pentru lemn și metal. Sistemele Capalac, Capacryl și Capadur
- Tehnici decorative și tehnici creative pentru interior - AMBIENTE;
- Termoizolații de la A la Z. Sisteme de termoizolare și finisare a fațadelor;
- Sisteme de decorare și finisare a fațadelor. Tehnici creative pentru fațade;
- Sisteme Disbon pentru pardoseli industriale;
- Pardoseli pentru domeniul privat - Sistemul Disbon TopFloor;
- Pardoseli cu emisii reduse Disbon PrimaKlima;
- Sisteme decorative Disbon pentru pardoseli;
- Hidroizolații și întreținerea pardoselilor;
- Program de simulare computerizată CAPAROL SPECTRUM; 

Academia Caparol operează în cele două centre de școlarizare din Târgu Mureș și București cu o serie de evenimente programate din octombrie până în iunie în baza unui calendar prestabilit, dar și pe baza solicitărilor primite.

Centrele de școlarizare însumează o suprafață totală de peste 500mp, care cuprinde atât săli de curs destinate cursurilor teoretice, cât și spații special amenajate pentru desfășurarea instruirilor practice şi punerea în operă a produselor prezentate.

Pentru înscrieri și programări, vă stă la dispoziție următoarea adresă de e-mail: tehnic@caparol.ro, menționând: firma, localitatea, tematica dorită, perioada preferată, telefon și persoana de contact.

Consultanță profesională și suport tehnic

O altă componentă a pachetului de servicii oferit este reprezentată de consultanța profesională și suportul tehnic pentru clienți, constând în furnizarea de soluții tehnice la lucrări (în șantier), asistență tehnică pe perioada desfășurării execuției lucrărilor, precum și suport tehnic pentru ofertare.

Consultanții calificați de la Caparol oferă asistență competentă, rapidă și fiabilă, fiind deschiși dorințelor și cerințelor dvs. de la prima aplicare de mostre în vederea susținerii ofertelor și întocmirea ofertelor comerciale, până la dezvoltarea unor soluții individuale, personalizate. Ei cunosc cerințele din practică bazându-se pe propria experiență, cunosc produsele și tehnicile de aplicare. Sunt aplicatori de înaltă calificare, arhitecți, ingineri și designeri de interior, care transpun cunoștințele lor în practică în vederea realizării proiectelor dvs.

Am fi încântați să ne contactați în vederea furnizării de suport tehnic în serviciilor de proiectare și consultanță pentru proiectele dumneavoastră din domeniul imobiliar, apelând linia telefonică gratuită: 0 800 800 600 sau trimițându-ne un email la adresa tehnic@caparol.ro

Producție paletare și mostre

Realizarea de paletare și panouri cu mostre de produse pentru magazine, pentru ofertare sau la cerere, este o altă componentă care aduce un plus de valoare produselor Caparol.

Cercetare şi dezvoltare

Importanța acordată eforturilor de cercetare şi dezvoltare a unor produse noi, ținând cont de cerințele și dezvoltarea pieței din România este unul din factorii care asigură succesul brandului Caparol.

Academia Clasic

Instruirea aplicatorilor, vânzătorilor și designerilor, în cadrul centrelor proprii de școlarizare, pentru dezvoltarea și perfecționarea profesională.

Academia în conferință

Transmite cunoștințe tehnice și de formare specifică pentru profesioniști și antreprenori, printr-o serie de prezentări la asociații profesionale, organizații, asociații civile și școli.

Academia pe roți

Este o formă de instruire a distribuitorilor noștri în teritoriu. Astfel se facilitează accesul tuturor la programele de pregătire ale companiei.