Trend 2020

Tendințe Acasă

Culorile în trend 2020 între cei 4 pereți proprii.

O încăpere poate să primească o înfățișare complet nouă, precum și o altă atmosferă, numai prin modificarea culorilor. Culorile în trend 2020 transformă încăperea și crează un caracter marcant, inconfundabil.

Ca și oamenii și încăperile au o personalitate individuală și independentă.

Lumile culorilor 2020 pot să servească drept sursă de inspirație pentru a le conferi proprilor patru pereți o nouă zugrăveală. Cu ajutorul ușor de folositului software de configurare Spectrum culorile în trend pot fi folosite la spațiul interior și, astfel, să facă posibilă o prezentare vizuală pentru acasă.

Atmosfera fiecărei încăperi se poate transforma decisiv cu ajutorul culorii. Cum modifică culorile în trend aceeași încăpere?

Lumi de locuit individualizate

În ce lume a culorilor trăiți? Și în care lume a culorilor vreți să trăiți?
Facți parte din echipa celor eleganți, a celor liniștiți sau mai degrabă sunteți energic pe drum?

Lumea culorilor 1 - CEA ELEGANTĂ

Lumea culorilor 2 - CEA LINIȘTITĂ

Lumea culorilor 3 - CEA PUTERNICĂ

Lumile culorilor își arată individualitatea prin diferite stiluri, forme și compoziții. Atât la interior cât și la exterior puteți să folosiți pentru căminul dv. culoarea în trend 2020. Arătați-vă individualitatea!
Trăiți-vă spiritul dv. creativ prin intermediul versiunii noastre gratuite online a Spectrum. Acolo puteți vizualiza și împărtăși propriile combinații și aranjamente de culori inspirați de nuanțele în trend 2020.