Trend 2020

În acest sezon negrul este în trend. Și din multitudinea de nuanțe de negru vedeta este CARBON-SCHWARZ Nerone 5. De ce tocmai acum trendul pentru negru? O posibilă explicație: negrul joacă cu plăcere rolul principal, oferă însă în același timp o scenă perfectă pentru toate nuanțele coloristice însoțitoare – le poate înscena în mod fabulos și, la nevoie, chiar să le liniștească. Invers, și negrul își variază look-ul în funcție de companie: elegant, îndrăzneț sau chiar redus – cu negrul pur și simplu totul este posibil iar fiecare efect corespunzător este numai o chestiune de combinație. Noua culoare a sezonului se potrivește, deci, perfect dorinței noastre de diversitate într-un pic – ușor de schimbat.

Oricum, de ceva timp se putea observa că frumoșii întunecați sunt pe val: tonuri de antracit și nuanțe coloristice închise, adânci, cum este verdele nostru al pădurii au prevestit deja acest trend; în 2019 s-a adăugat apoi mostrarul coloristic SCHWARZ, cu cele 26 de nuanțe de negru pentru configurarea spațiului de la interior. Marea apariție pentru negru era numai o chestiune de timp.

CARBON-SCHWARZ NERONE 5, culoarea noastră a anului, este acompaniat de negrul de abanos și negrul ca cerneala – ei sunt liderii celorlaltor două lumi ale culorilor – și toate trei își au originea în mostrarul nostru coloristic SCHWARZ.