Sistemul PERETE NETED Premium pentru suprafețe nobile

Suprafețe nobile într-o calitate perfectă

În locuințele de lux, în restaurante și magazine de prezentare a devenit un trend ca arhitecții, agenții imobiliari sau proprietarii să solicite realizarea unor amenajări interioare la cea mai înaltă calitate. În plus față de cerințele ridicate pentru pardoseli, mobilier sau alte elemente decorative, o atenție deosebită se acordă acum și pereților.

Suprafețele netede sunt în trend, deoarece acestea se bucură de un aspect de prospețime și de înaltă calitate, în comparație cu suprafețele  caracteristice anilor `80 și `90 realizate cu tencuieli sau tapete structurate.

De asemenea, modalitatea iluminării interioarelor s-a schimbat mult în ultimii ani. Astăzi, anumite zone ale încăperilor sunt iluminate distinctiv, pentru a se obține o anumită optică. În aceste condiții de iluminare pronunțată, suprafețele structurate și neregulate sunt clar vizibile și lasă întreaga suprafață a peretelui să pară imperfectă.

PERETE NETED PremiumSuprafețe perfect netede

  • Deosebit de neted datorită combinației dintre tapet și vopsea;
  • Suprafețe aproape fără structură, similare celor obținute prin aplicarea mecanizată (prin pulverizare);
  • Nobil, individual, unic – pereți cu stil și o distincție vizibilă a aplicatorului.

Detalii privind sistemul

                                        

                                         

                                          

PERETE NETED Premium

Suprafețe aproape fără structură

După efectuarea lucrărilor de șpăcluire se aplică pe suprafață tapetul fin AkkordVlies Z200 S, ulterior suprafața se vopsește cu produsul PremiumFine, aplicat în 2 straturi cu ajutorul rolei speciale Caparol Feinroller.