Design interior

Designul culorilor este o componentă importantă a designului arhitectural. Folosită corect, culoarea poate oferi orientare, o atmosferă individuală și o identificare sporită cu arhitectura. Fiecare funcție a camerei și fiecare situație înconjurătoare necesită un concept propriu. Aici, suntem la dispoziția clienților și partenerilor noștri cu un know-how cuprinzător în materie de design și soluții de produse de primă clasă - indiferent dacă este vorba despre concepte de culoare pentru un design atemporal, acustica optimă a încăperilor, soluții de sistem pentru interioare, renovarea profesională a spațiilor istorice sau acoperiri de efect.

Motorul de căutare pentru tehnici creative de interior

Intuitiv pentru suprafața dorită

Aflați mai multe

Capadecor® 
Calcino Romantico

Tehnică de netezire cu var mineral pentru suprafețe de piatră autentică

Aflați mai multe

Aici totul se învârte în jurul designului interior. Faceți cunoștință cu vopselele de interior Caparol și, de asemenea, aflați mai multe despre gama noastră de compuși de nivelare. Veți găsi întotdeauna o soluție potrivită pentru o mare varietate de substraturi. Aveți nevoie și dumneavoastră de inspirație și sfaturi pentru un design creativ al pereților interiori? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Gama noastră este completată de vopselele noastre de interior deosebit de prietenoase cu mediul.

Produsele noastre pentru interior

Produkt Hightlights 1

Sylitol® Bio-Innenfarbe

Vopsea de interior pe bază de silicat de înaltă calitate și care economisește resurse - potrivită pentru persoanele care suferă de alergii.

Spre Produs

Indeko-plus

Vopsea de interior de primă clasă, fără conservanți și care economisește resursele.

Spre Produs

AmphiColor Vollton- und Abtönfarbe

Pentru colorarea vopselelor de emulsie, a vopselelor și tencuielilor din rășini siliconice, a vopselelor din latex, precum și pentru acoperiri intens colorate, picturi și inscripții, la exterior și interior.

Spre Produs

Capadecor ArteLasur

Glazură de perete pe bază de acrilic cu particule albe.

 
Spre Produs

Capadecor Diamonds

Pigmenți strălucitori pentru straturi subțiri, acoperiri interioare opace și transparente, precum tehnica creativă "Diamante".

Spre Produs

Arte Noblissima

Vopsea lucioasă cu pigmenți metalici de efect și adaos de nisip de cuarț, pentru interior

Spre Produs

Capadecor Stucco Satinato

Umplutură de dispersie pentru crearea de suprafețe mate cu aspectul tipic al tehnicii cu spatula.

Spre Produs