Prezentare Caparol Club

Echipa Caparol vă propune să construim împreună Comunitatea Profesioniştilor Caparol din România.

Serviciile oferite de Caparol prin intermediul magazinelor Caparol Center şi Showroom-urile partenerilor săi au evoluat de-a lungul anilor, de la colorarea computerizată şi prezentarea de produse noi, la asistenţă la lucrări sau înscrierea meseriaşilor în programele de instruire complexă, teoretică şi practică, desfăşurate la Centru de Training CAPAROL din Târgu Mureş și București, sau în țară, împreuna cu partenerii locali.

Din anul 2012, echipa Caparol a pus bazele Comunităţii Profesioniştilor Caparol din România, la care s-au alăturat peste 700 de meşteri din toată ţara, timp în care am transferat către membrii Clubului Caparol cunoştinţele şi experienţa Grupului DAW Germania, proprietarul brandului Caparol, a carui istoric în domeniul vopselelor începe încă din 1895, o dată cu inventarea primei vopsele de dispersie. Am avut bucuria sa oferim, în aceşti 3 ani de activitate, premii consistente şi am venit în ajutorul membriilor cu soluţii practice.

Clubul Caparol ne oferă ocazia de a continua împreună cei peste 13 ani de colaborare cu dvs.; ne exprimăm totodată un angajament de consolidare a acestei colaborări pentru viitor printr-un parteneriat care duce mai departe garanţia unei calităţi incontestabile, a unei palete de servicii şi suport tehnic consistent.

Continuăm împreună în Clubul Caparol, cu beneficii şi premii substanţiale, acest angajament al calităţii Caparol în România.

Vă invităm să vă alăturaţi si dvs., acestei Comunităţi a Profesioniştilor Caparol!