Skip to main content
Navigation überspringen

Cum devin membru ?

Înscrierea în Clubul Caparol se realizează prin intermediul formularului alăturat (download formular).

Formularul completat integral se trimite la sediul Daw Benţa România (în atenţia Departamentului Marketing), urmând ca în interval de 30 de zile calendaristice, beneficiarul să primească, la adresa indicată în formular, un Card de membru, pe care îl va prezenta la toate achiziţiile efectuate în magazinele Caparol şi ale partenerilor săi.

Lista magazinelor care participă la Clubul Caparol o veţi găsi alăturat, respectiv magazinele Caparol Center şi magazinele partenerilor, semnalizate corespunzător.

La înscriere, viitorul membru al Caparol Club îşi exprimă acordul în legătură cu mecanismul de funcţionare al Clubului Caparol şi a acţiunilor desfăşurate în cadrul acestuia şi de asemenea îşi exprimă acordul ca datele sale să fie înscrise în baza de date de meseriaşi şi aplicatori de produse Caparol, disponibilă pe site-ul nstru www.caparol.ro/caparolclub/ şi în magazinele Caparol. Această bază de date poate reprezenta un avantaj pentru obţinerea de lucrări dar şi o recomandare valoroasă pentru dumneavoastră.

Regulament de participare