info
TERMOIZOLARE SUPERIOARA

TERMOIZOLARE SUPERIOARĂ

Datorita coeficientului de transfer termic, placile termoizolante Dalmatina ofera o eficiență termică mai ridicată cu 15% față de polistirenul alb expandat la aceeași grosime și densitate a plăcii.

REZISTENTA LA IMPACT

REZISTENȚĂ LA IMPACT

Sistemul de termoizolatie Carbon rezista la lovituri de ordinul a 50 Jouli și restabilește astfel limitele în ceea ce privește rezistența mecanică a fațadei.

FOTOSENSIBILITATE

FOTOSTABILITATE

Produsele premium din gama Carbon, în combinație cu noul paletar Carbon-Edition A1asigură fațadelor cea mai înaltă clasă de rezistență a culorii la UV.

NUANTE INTENSE

NUANȚE INTENSE

Noul sistem de termoizolație Carbon face posibilă utilizarea în condiții de siguranță a culorilor cu grad de luminozitate 5 (negru).

AUTOCURATATE

AUTOCURĂȚARE

Prin utilizarea nanotehnologiei se reduce semnificativ aderența particulelor de murdărie pe suprafața fațadei, iar prin efectul fotocatalitic acestea sunt descompuse fiind astfel ușor de îndepărtat de vânt și ploaie.

În cazul în care doriţi detalii despre produsele CAPAROL şi despre modalităţile de comandă, vă rugăm să completaţi acest formular. Un reprezentant CAPAROL vă va contacta în cel mai scurt timp.

*campurile marcate cu rosu sunt obligatorii!