Centrul de Training/Academia Caparol

Academia Caparol


Centrele de şcolarizare deschise la Tg Mureş (35 locuri) şi Bucureşti (45 locuri) însumează o suprafaţă totală de peste 500 mp, care cuprinde atât sali de curs destinate cursurilor teoretice, cât şi spaţii special amenajate pentru desfăşurarea instruirilor practice şi punerea în operă a produselor prezentate.

Academia Caparol

Trainerii Caparol susţin în cadrul centrelor de şcolarizare cursuri pentru partenerii comerciali, dintr-o tematică ce cuprinde 18 module de curs, care acoperă portofoliul de produse şi soluţii Caparol, organizate pe doua nivele de dificultate. În baza unui calendar prestabilit, dar şi pe baza solicitărilor primite, aceste cursuri şi prezentări de produs au loc şi în ţară pentru constructori, parteneri comerciali sau arhitecţi. 

Temele de curs abordate sunt:

- Identificarea și Pregătirea stratului suport;
- Gleturi. Mase de șpaclu;
- Grunduri;
- Vopsele pentru zugrăvit interior şi exterior;
- Fațade curate. Caparol Clean Concept
- Soluții de combatere a igrasiei la interior;
- Sisteme elastice/ de armare a fațadelor;
- Soluții pentru combaterea algelor și ciupercilor pe fațade;
- Sistem de colorare computerizată COLOR EXPRESS;
- Lacuri pentru lemn și metal. Sistemele Capalac, Capacryl și Capadur
- Produse speciale algicide, fungicide şi de izolare;
- Tehnici de decoraţiuni interioare AMBIENTE;
- Tehnici creative Caparol;
- Sistemul de termoizolaţie şi finisare CAPATECT;
- Sistemul de termoizolare Carbon Edition;
- Tencuieli decorative;
- Pardoseli industriale DISBON;
- Sistemul Disbon TopFloor;
- Pardoseli cu emisii reduse Disbon PrimaKlima;
- Pardoseli decorative Disbon;
- Sisteme de izolare acustica CapaCoustic;
- Sisteme de protectie la foc CapaTherm;
- Sisteme de impermeabilizare AvenariusAgro;
- Program de simulare computerizată CAPAROL SPECTRUM;
- Program de calcul termic ProTherm;
- Prezentare CAPAROL Germania şi DAW BENŢA România

Pentru înscrieri şi programări, vă rugăm să vă adresaţi cu fax la nr. 0265 320 522, în atenţia Departamentului Tehnic, sau pe următoarea adresă de e-mail: tehnic@caparol.ro, menţionând: firma, localitatea, tematica dorită, perioada preferată, telefon şi persoana de contact.

O altă componentă a pachetului de servicii oferit este reprezentată de suportul tehnic pentru clienţi, constând în furnizarea de soluţii tehnice la lucrări (în şantier), asistenţă tehnică pe perioada desfăşurării execuţiei lucrărilor, precum şi suport tehnic pentru ofertare. Acest suport tehnic este completat de serviciul de asistenţă telefonică (Hotline: 0 800 800 600), oferit gratuit prin intermediul specialiştilor din cadrul Departamentului Tehnic.

Realizarea de paletare şi panouri cu mostre de produse pentru magazine, pentru ofertare sau la cerere, este o altă componentă care aduce un plus de valoare produselor Caparol.Importanţa acordată eforturilor de cercetare şi dezvoltare a unor produse noi, ţinând cont de cerinţele şi dezvoltarea pieţei din România este unul din factorii care asigură succesul brandului Caparol.