Promoţia Clubului Caparol 2017

Anul acesta echipa Caparol Club ți-a pregătit multe surprize cu noi premii care te vor ajuta să fi mai eficient în munca ta, mai profesionist și apreciat de clienți. Pe lânga premiile trimestriale de care beneficiezi (în limita targetelor de achiziții), ne-am gândit la o selecție a premiilor care îți vor face munca mai ușoară și mai plăcută.
Începând cu 1 aprilie 2017 şi până la 30 septembrie 2017, cumperi produse Caparol şi câştigi premii atractive!

Cum poţi fi câştigător?

În calitate de membru Caparol Club trebuie să achiziţionezi produse Caparol în valoare de 10.000 lei şi vei fi înscris automat în concurs.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi regulamentul promoţiei disponibil pe verso şi să vă adresaţi distribuitorului de la care achiziţionaţi produsele Caparol ! Regulamentul Oficial al Concurusului "Promoţia Clubului Caparol 2017"

Caparol Club te premiază!

Premiile Promoţiei Vopsești mai mult... cu Caparol:

Câştigătorii vor fi anunţati telefonic şi vor intra în posesia premiului conform regulamentului oficial al promoţiei. Lista câştigătorilor va fi afişată pe site-ul www.caparol.ro. Validarea premiilor se va face în prezenţa unui notar, cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a regulamentului promoţiei:
                          Vopsești mai mult... cu Caparol!

Echipa Caparol Club vă urează mult success!

Extragerea 2 din 21 Noiembrie 2017 și câștigători

Vezi extragerile >>

Extragerea 1 din 21 August 2017 și câștigători

Vezi extragerile >>