Skip to main content
Navigation überspringen

Promoţia Clubului Caparol 2015

În anul 2015 Caparol Club revine cu provocări care vor ridica profesionalismul și productivitatea muncii tale la noi standarde! Pe lângă premiile trimestriale de care beneficiezi deja (în limita targetelor de achiziţii) alege să fii câştigător şi te poţi bucura trimestrial de unul dintre premiile pregătite special pentru tine!
Începând cu 1 aprilie 2015 şi până la 30 septembrie 2015, cumperi produse Caparol şi câştigi premii substanțiale!

Cum poţi fi câştigător?

În calitate de membru Caparol Club trebuie să achiziţionezi produse Caparol în valoare de 10.000 lei şi vei fi înscris automat în concurs.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi regulamentul promoţiei disponibil mai jos sau să vă adresaţi distribuitorului de la care achiziţionaţi produsele Caparol ! Regulamentul Oficial al Concurusului "Promoţia Clubului Caparol 2015"

Caparol Club te premiază!

Premiile Promoţiei Vopsești mai mult... cu Caparol:

Câştigătorii vor fi anunţati telefonic şi vor intra în posesia premiului conform regulamentului oficial al promoţiei. Lista câştigătorilor va fi afişată pe site-ul www.caparol.ro. Validarea premiilor se va face în prezenţa unui notar, cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a regulamentului promoţiei: Vopsești mai mult... cu Caparol!

Echipa Caparol Club vă urează mult success!

Extragerea 2 din 20 Noiembrie 2015 și câștigători